article

Nyheder

Caritas bekæmper Ebola

Caritas’ medarbejdere har spredt sig ud i lande som Guinea og Sierra Leone. De tog til afsidesliggende landsbyer, slum og byer for at undervise folk i hygiejne og håndvask, som et redskab til at stoppe sygdommen Ebola.

Læs mere

Pave Frans' brev til FN's Generalsekretær

Pave Frans' har skrevet et brev til FN's generalsekretær som følge af den alvorlige humanitære situation i Irak, og fordi religiøse minoriteter, som de kristne i det nordlige Irak, bliver forfulgt for deres tros skyld. 

Læs mere

Caritas hjælper fordrevne i det nordlige Irak

Caritas Danmark har igangsat en indsamling for de mange irakere, der er drevet på flugt. Hjælpen vil gå til familier, der har behov for fødevarer og sundhedsydelser samt hjælp og rådgivning i forhold til de traumatiske oplevelser, de har været igennem.

Læs mere

Caritas i Gaza

Caritas fortsætter sit arbejde, men hyppige bombninger truer forsøget på at bringe den livsnødvendige hjælp til folket i Gaza.

Læs mere

Caritas Jerusalem: Det bliver nødt til at stoppe

Direktøren for Caritas Jerusalem interviewes i Vatikanets radio om situationen i Gazastriben. Caritas Jerusalem appellerer kraftigt for en afslutning på konflikten i Gaza, hvor dødstallet overstiger 1300 mennesker – overvejende palæstinensere.

Læs mere

Caritas-dagen

I forlængelse af Cartias´ årsmøde afholder Caritas i år Caritas-dagen. En dag, hvor alle med interesse og nysgerrighed for Caritas kan komme og høre om Caritas´arbejde og have en hyggelig dag i samvær med andre. 

Der vil være aktiviteter for børn hele dagen og lækker mad.

Læs mere

Caritas indgår samarbejde med KIT og FOA om Au Pair Network

For første gang deltog Caritas Danmark i Folkemødet på Bornholm. Det skete i forbindelse med en debat om den danske Au Pair-ordning

Læs mere

Første sten til vandtank er lagt

Vandprojektet, som Caritas samlede ind til sidste december, er i fuld gang. Det fortæller Ingunn Samdal Vikene, som sidste måned vendte hjem fra en længere rejse til Tchad

Læs mere

Udvikling gennem organisering

Udviklingssamarbejdet ændrer karakter. Det gælder også i Caritas, som i højere grad vil arbejde politisk for at bekæmpe den globale fattigdom

Læs mere

Paven besøger Jordan

Pave Frans besøger syriske flygtninge i Jordan på rundrejse i Mellemøsten

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag

Støt med SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: