article

Nyheder

Fremskridt - men også fortsat faldgruber - i ny au pair-aftale

Caritas glæder sig over, at der i dag er kommet en ny aftale på plads om au pair-ordningen. Aftalen indeholder mange vigtige tiltag, men der kan gøres endnu mere for at forbedre vilkårene for au pairs i Danmark.

Læs mere

Giv en hånd, så de hjemløse også får lov at mærke, at det er jul

Den 25. december får cirka 80 hjemløse en gratis julemiddag og en julegave med alt fra varme sokker og barbergrej til chokolade.

Sakramentskirken og Den katolske Kirke står for arrangementet, der støttes af Caritas’ diakonipulje.

 

Læs mere

Ny tyfon rammer Filippinerne

Filippinerne rammes jævnlig af tyfoner og landet er derfor rimeligt godt forberedt på en ny tyfon. Alligevel kan det ikke undgås at Hagupit skaber frygt og ripper op i det traume som Haiyans ødelæggelser medførte.

Læs mere

Juleindsamling 2014: Cykler gør gavn i Uganda

Det nordøstlige Uganda er meget fattigt og har i mange år været præget af voldelige konflikter. Ikke mindst den militante oprørsgruppe Lord´s Resistance Army har været med til at skabe uro i området.

Læs mere

Nyt bestyrelsesmedlem i Caritas

Tidligere departementschef, Niels Preisler er blevet medlem af bestyrelsen for Caritas Danmark, der er den katolske kirkes humanitære organisation.  

Læs mere

En politikerskabt katastrofe

Hvis regeringens udspil til finanslov for 2015 bliver en realitet, betyder det at merudgiften til flygtningemodtagelse i Danmark skal finansieres ved at skære 2,5 mia. af udviklingsbistanden. 

Læs mere

Mindehøjtidelighed for ofrene for Haiyan i Sakramentskirken

For at mindes de 5000 dødsofre og de millioner af filippinere der blev berørt af tyfonen Haiyan, holder Sakramentskiren en mindehøjtiflighed på årsdagen for katastrofen lørdag d. 8. november. 

Program:

Læs mere

Reduktionen af ulandsbistanden er nedslående

Regeringen lagde for nogle uger siden op til, i deres forslag til finanslov, at beskære ulandsbistanden med 2,5 mia. Besparelserne er nu landet på 1 mia. Både landeprogrammer og ulandsorganisationer friholdes for besparelser, mens erhvervsstøtteordningerne ser ud til at blive hårdest ramt.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag

Støt via MobilePay: 60791887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: