article

Nyheder

Mindehøjtidelighed for ofrene for Haiyan i Sakramentskirken

For at mindes de 5000 dødsofre og de millioner af filippinere der blev berørt af tyfonen Haiyan, holder Sakramentskiren en mindehøjtiflighed på årsdagen for katastrofen lørdag d. 8. november. 

Program:

Læs mere

Humanitær falliterklæring

Jann Sjursen, Caritas Danmark:

Læs mere

Caritas modtager donation fra World Cocoa Foundation til bekæmpelse af Ebola

I dag har Caritas sammen med Det internationale Røde Kors modtaget en donation på over $ 600.000 fra World Cocoa Foundation til bekæmpelse af ebola i Vest Afrika. Meddelelsen herom kom i forbindelse med, at WCF holder sit 26.

Læs mere

Ny administrationschef og bogholder i Caritas

Hannah Holst Kragelund er pr. 1. oktober administrationschef i Caritas Danmark, der er Den katolske Kirkes humanitære organisation. Stillingen er nyoprettet i forbindelse med, at der er indført en ny ledelsesstruktur på Caritas’ sekretariat.

Læs mere

"Jeg ville bare have det glade budskab ud!"

Da Esau Kallan i sommerferien var på DUK’s ungdomslejr, hørte han, at der var brug for frivillige til uddelingen af Verdens Bedste Nyheder d. 12. september fra 7-9. Sammen med hans positive indtryk af kampagnen fra sidste år fik det ham til at melde sig som frivillig på Københavns Hovedbanegård.

Læs mere

Caritas Internationalis' årsberetning

Caritas Internationalis' årsberetning 2013

 
 
Læs mere

Caritas for fuld skrue

Fra Jylland til København, over Fyn og helt på Bornholm og Grønland stod Caritas klar ved diverse trafikpunkter og stationer for at fortælle Danmark Verdens Bedste Nyheder. Nemlig at hele 90% af verdens børn nu går i skole. At 17.000 færre børn dør hver dag.

Læs mere

Caritas bekæmper Ebola

Caritas’ medarbejdere har spredt sig ud i lande som Guinea og Sierra Leone. De tog til afsidesliggende landsbyer, slum og byer for at undervise folk i hygiejne og håndvask, som et redskab til at stoppe sygdommen Ebola.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag

Støt med SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: