article

Nyheder

Caritas weekend trak hundrede mennesker til

Caritas weekenden, som fandt sted i Århus, løb afsted med stor succes. På årsmødet samledes sognerepræsentanter fra nær og fjern i Danmark til en dag, hvor de kunne dele erfaringer, viden, glæder og udfordringer i forbindelse med deres arbejde som repræsentanter for Caritas i sognene.

Læs mere

"Jeg ville bare have det glade budskab ud!"

Da Esau Kallan i sommerferien var på DUK’s ungdomslejr, hørte han, at der var brug for frivillige til uddelingen af Verdens Bedste Nyheder d. 12. september fra 7-9. Sammen med hans positive indtryk af kampagnen fra sidste år fik det ham til at melde sig som frivillig på Københavns Hovedbanegård.

Læs mere

Caritas Internationalis' årsberetning

Caritas Internationalis' årsberetning 2013

 
 
Læs mere

Caritas bekæmper Ebola

Caritas’ medarbejdere har spredt sig ud i lande som Guinea og Sierra Leone. De tog til afsidesliggende landsbyer, slum og byer for at undervise folk i hygiejne og håndvask, som et redskab til at stoppe sygdommen Ebola.

Læs mere

Pave Frans' brev til FN's Generalsekretær

Pave Frans' har skrevet et brev til FN's generalsekretær som følge af den alvorlige humanitære situation i Irak, og fordi religiøse minoriteter, som de kristne i det nordlige Irak, bliver forfulgt for deres tros skyld. 

Læs mere

Caritas hjælper fordrevne i det nordlige Irak

Caritas Danmark har igangsat en indsamling for de mange irakere, der er drevet på flugt. Hjælpen vil gå til familier, der har behov for fødevarer og sundhedsydelser samt hjælp og rådgivning i forhold til de traumatiske oplevelser, de har været igennem.

Læs mere

Caritas i Gaza

Caritas fortsætter sit arbejde, men hyppige bombninger truer forsøget på at bringe den livsnødvendige hjælp til folket i Gaza.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag

Støt med SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: