article

Nyheder

Juleindsamling 2014: Cykler gør gavn i Uganda

Det nordøstlige Uganda er meget fattigt og har i mange år været præget af voldelige konflikter. Ikke mindst den militante oprørsgruppe Lord´s Resistance Army har været med til at skabe uro i området.

Læs mere

Nyt bestyrelsesmedlem i Caritas

Tidligere departementschef, Niels Preisler er blevet medlem af bestyrelsen for Caritas Danmark, der er den katolske kirkes humanitære organisation.  

Læs mere

En politikerskabt katastrofe

Hvis regeringens udspil til finanslov for 2015 bliver en realitet, betyder det at merudgiften til flygtningemodtagelse i Danmark skal finansieres ved at skære 2,5 mia. af udviklingsbistanden. 

Læs mere

Mindehøjtidelighed for ofrene for Haiyan i Sakramentskirken

For at mindes de 5000 dødsofre og de millioner af filippinere der blev berørt af tyfonen Haiyan, holder Sakramentskiren en mindehøjtiflighed på årsdagen for katastrofen lørdag d. 8. november. 

Program:

Læs mere

Reduktionen af ulandsbistanden er nedslående

Regeringen lagde for nogle uger siden op til, i deres forslag til finanslov, at beskære ulandsbistanden med 2,5 mia. Besparelserne er nu landet på 1 mia. Både landeprogrammer og ulandsorganisationer friholdes for besparelser, mens erhvervsstøtteordningerne ser ud til at blive hårdest ramt.

Læs mere

Caritas modtager donation fra World Cocoa Foundation til bekæmpelse af Ebola

I dag har Caritas sammen med Det internationale Røde Kors modtaget en donation på over $ 600.000 fra World Cocoa Foundation til bekæmpelse af ebola i Vest Afrika. Meddelelsen herom kom i forbindelse med, at WCF holder sit 26.

Læs mere

Ny administrationschef og bogholder i Caritas

Hannah Holst Kragelund er pr. 1. oktober administrationschef i Caritas Danmark, der er Den katolske Kirkes humanitære organisation. Stillingen er nyoprettet i forbindelse med, at der er indført en ny ledelsesstruktur på Caritas’ sekretariat.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag

Støt med SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: