article

Nyheder

Europas fattige og udsatte er hårdt ramt

Målet med rapporten er, at få EU og medlemslandenes regeringer til at investere, fordi flere fattige og udsatte i Europa i dag er den helt store udfordring. Ikke blot de syv lande, som nævnes i rapporten, men i alle 27 EU-medlemslande.

Læs mere

Fasteindsamling 2015 - Giv uddannelse til sårbare kvinder i Niger

Niger er ikke blot verdens fattigste land, men også et af de lande, hvor der er størst ulighed mellem kønnene.

Læs mere

Unge i Uganda har fået håb for fremtiden

Med midler fra sidste års fasteindsamling har Caritas startet tre landbrugsprojekter i Uganda. Projekter, der er med til at give unge en ny levevej.

Læs mere

Danmarks Indsamlingen sikrer projekt for kvinders rettigheder i Niger

Årets Danmarks Indsamling nåede et rekordstort beløb på over 100.000.000 kroner. Det betyder, at Caritas kan starte et nyt projekt i Niger, med fokus på vold og overgreb mod kvinder. 

Læs mere

Caritas byder ny kommunikationskoordinator velkommen

Caritas har fået et nyt skud på stammen, og hendes navn er Naja Mammen Nielsen og er 32 år.

Læs mere

Fortællinger fra felten – et sundt liv for syriske flygtninge

Dolores Halpin Bachmann fra Caritas har været på besøg i Jordan, for at se resultaterne af nogle af de indsatser, som Caritas Danmark har været med til at igangsætte for de mange tilkomne flygtninge.

Læs mere

Kirkeafbrændinger i Niger

Der har været meget voldsomme demonstrationer over weekenden i Niamey, hovedstaden i det vestafrikanske land Niger, hvor Caritas Danmark igennem en årrække har arbejdet tæt sammen med Caritas i landet (CADEV).

Læs mere

De hjemløses jul

Hjemløse fra Hovedstadsområdet blev 1.juledag inviteret indenfor til en varm julemiddag og en julegave. Det var Moder Theresa søstrene og frivillige fra Sakramentskirken på Nørrebro, som havde søgt om midler fra Caritas'  nye diakonipulje til arrangementet. 

Læs mere

Bølgen der tog alt

De fleste husker den altødelæggende tsunami, der anden juledag i 2004 kostede tusinder af liv i Sydøstasien. I år er det 10 år siden, og Caritas har kigget tilbage på tragedien, der medførte voldsomme ødelæggelser, men som også skabte fornyelse, håb og nye relationer.

Læs mere

Fremskridt - men også fortsat faldgruber - i ny au pair-aftale

Caritas glæder sig over, at der i dag er kommet en ny aftale på plads om au pair-ordningen. Aftalen indeholder mange vigtige tiltag, men der kan gøres endnu mere for at forbedre vilkårene for au pairs i Danmark.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag

Støt via MobilePay: 60791887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: