Caritas har fået ny hjemmeside - Caritas Danmark
STØT
I DAG

Caritas har fået ny hjemmeside

Caritas Danmarks hjemmeside har skiftet udseende og forbedret brugervenligheden. Så nu er det nemmere at navigere rundt på siden med sin computer, smartphone eller tablet.

Fokus har været at udvikle en ny hjemmeside, med større brugervenlighed og en mere intuitiv opbygning, hvor det er gjort nemmere at foretage en donation og finde frem til de informationer, man søger med færre klik.

”Dejligt, at Caritas med en ny hjemmeside bliver mere tilgængelig både i forhold til indhold og de platforme, der bruges i dag,” siger generalsekretær Jann Sjursen.

De nationale og internationale aktiviteter er samlet i menuen Vores arbejde. Donationssiden og de aktiviteter, som du kan engagere dig i, finder du under Vær med. Under Nyheder kan du læse artikler, seneste Facebook-opslag og læse vores magasin Caritas Nyt. Kontaktoplysninger, organisationen, ledige stillinger og regnskab ligger i menuen Om Os. Og endelig findes vores politikker, retningslinjer og klageformular under Etik & Policies.

Klik dig rundt på siden og bliv klogere på vores arbejde i nyt design.

Skulle du støde på fejl på siden, som vi ikke har opdaget eller noget, som ikke fungerer, så skriv til Caritas på caritas@caritas.dk. 

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye side.