article

Nyheder

Caritas mødtes med ministeren

Ministeren havde inviteret til et hilse-på-møde for at få en større forståelse for Caritas Danmarks arbejde, Caritas-netværket og for at høre mere om de lande, hvor Caritas er til stede.

Læs mere

Nordisk møde i Caritas

I sidste uge mødtes de fem nordiske Caritas organisationer fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island i Oslo. Generalsekretær Jann Sjursen deltog på vegne af Caritas Danmark.

Læs mere

Få skattefradrag med MobilePay

Nu er det muligt at få skattefradrag for de donationer til Caritas, som du betaler via MobilePay. Samtidig kan du vælge, at støtten skal gå til et bestemt formål. 

Det er nemt, hurtigt og sikkert. 

Læs mere

Danmarks Indsamling '17: Skolehaver sikrer frokost i Uganda

Skoledagen er præget af sult for mange elever i Soroti-distriktet i det nordøstlige Uganda. Ofte må de klare sig igennem en hel dag uden mad. Et skolehaveprojekt skal ændre på det.

Læs mere

90 millioner kroner til verdens sultende børn

Ved årets Danmarks Indsamling samlede danskerne 90.061.627 kroner ind til bekæmpelse af sult blandt børn i verden.

Læs mere

Moder Teresa hos Caritas

”Det gjorde et uforglemmeligt indtryk på mig. Dødens forgård og børnehjemmet sender én gennem hele følelsesregisteret”, siger Bjarne H. Sørensen.

Læs mere

Den nye udviklingsstrategi er en god ramme

”Det skaber forhåbentlig ro om indholdet af den danske udviklingsbistand, at der er indgået et meget bredt forlig. Til gengæld er der fortsat brug for at kæmpe for en højere bistand end 0,7% af BNI for at realisere indholdet,” siger generalsekretær Jann Sjursen.

Læs mere

Forrygende juleindsamling 2016

Det er et rigtigt flot resultat, som vil være til glæde og gavn for mange flygtningefamilier og familier, som bor i landsbyerne omkring de store lejre i Tchad, der huser over 300.000 flygtninge fra Darfur.

Læs mere

Ny administrationschef i Caritas

Mariann kommer fra en lignende stilling hos Birkerød Sogn, hvor hun havde ansvaret for personalet, den daglige administration, økonomi og bygningsvedligeholdelse.

 

Læs mere

Hjælp Syrien

Den langvarige borgerkrig i Syrien har omfattende konsekvenser for millioner af syrere. De seneste tal viser, at der er er 6,3 millioner internt fordrevne inde i Syrien, mens mere end 4,8 millioner syrere er flygtet til de omkringliggende lande for at søge beskyttelse fra krigens rædsler. Hundredtusinder er blevet dræbt i krigen, mens op imod 3 millioner syrere er blevet livsvarigt invaliderede.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: