article

Nyheder

Caritas støtter orkanens ofre i Haiti

Caritas Danmark støtter den fælles indsats for at hjælpe lokalbefolkningen på fode igen med 100.000 kr. Lige ny er fokus på at uddele mad og hygiejnepakker til 2.850 berørte familier.

Læs mere

Caritas: Vis mod til at tænke langsigtet – nationalt og globalt

Caritas' vision er en verden, hvor ingen mennesker lider nød, hvor fred og retfærdighed råder, og hvor mennesket har frihed til at realisere sit fulde potentiale, ja, hvor hele skaberværket er i harmoni.

Læs mere

Teamleder besøger Uganda

I Uganda skulle Caritas' teamleder Betina se, hvordan det går med byggeriet af fire lagerbygninger, der kan beskytte fattige bønders afgrøder mod tyveri samt vind og vejr. Bygningerne er finansieret via juleindsamlingen 2015.

Læs mere

Giv flygtninge en bedre hverdag i Tchad

Familierne får muligheden for at dyrke deres egne grøntsager uden for lejrene. Det kan være tomater, squash, løg og hvidløg. For at det kan lade sig gøre, får familierne grøntsagsfrø og haveredskaber som vandkander, hakker og river. Desuden graves der brønde og etableres vandpumper.

Læs mere

Caritas-formand hilste på paven!

Fra Caritas Danmarks side deltog bestyrelsesformand Christa Bonde, der fik mulighed for at hilse på pave Frans, og generalsekretær i begivenhederne, herunder i underskrivelsen af den udtalelse som Caritas Internationalis og det LWF World Service var blevet enige om.

Læs mere

Caritas søger ny Administrationschef

Administrationschef

Administrationschefens opgaver er primært at varetage den daglige ledelse af sekretariatet i forhold til økonomi, personale og administration.

Vi forventer, ansøgere har:

Læs mere

Bed for fred på mandag

”Som kristne anerkender vi, at bøn er afgørende vigtig og et uerstatteligt bidrag til at skabe fred. Den giver retning til vore handlinger, binder os sammen i solidaritet og knytter os dybere til den nåde, som udgår fra Gud”, hedder det på Caritas.org.

Læs mere

Au Pair Convention 2016

Skt. Knud Lavard Skole i Lyngby dannede rammerne for den årlige Au Pair Convention, som blev afholdt af Au Pair Network, som er et samarbejde mellem Caritas, FOA og KIT.

Læs mere

Skolemad og bedre vilkår for forældreløse børn i Zimbabwe

Empandeni er et lille lokalsamfund ca 100 km sydvest fra Bulawayo, Zimbabwes næststørste by. Det lokale Caritas i Bulawayo modtager støtte gennem Caritas Danmark, og har i flere år arbejdet med sårbare og forældreløse børn i andre lokalområder i denne del af Zimbabwe.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: