article

Nyheder

Kirken rykker ud

Dagen markeres ved at udvalgte menigheder vil få besøg af en medarbejder fra sekretariatet der vil fortælle om Caritas´ hjælpearbejde i Danmark. Caritas opfordrer samtidigt alle menigheder til at `rykke ud´. Det vil sige. at lave en lille event søndag d. 30.

Læs mere

Flygtninge i Europa har brug for solidaritet

Caritas Europa: De europæiske leders manglende vilje til at høre og se de lidende migranter og flygtninge ved grænserne, dræber vores drøm om en europæisk union der mester menneskerettigheder og solidaritet.

Læs mere

En velplaceret opsang fra paven til verdens ledere

”Pave Frans’ rundskrivelse om klima-krisen er en velplaceret opsang til verdens ledere om at handle nu. For netop i år foregår vigtige internationale forhandlinger om klima og globale bæredygtighedsmål.

Læs mere

Frivillige søges til suppekøkken på Nørrebro

Vil du hjælpe med at give hjemløse et måltid mad? Og kan du tage et par timer ud af kalenderen? Der er hårdt brug for din frivillige hjælp i et suppekøkken på Nørrebro i København.

Læs mere

De nye verdensmål lokalt og globalt

25 danske organisationer har udgivet håndbogen ”FNs nye 17 verdensmål for bæredygtig udvikling – kræver dansk handling lokalt og globalt,” med forslag til de nye verdensmål for de næste 15 år, som verdens ledere skal forhandle på plads i september.

Læs mere

Ny medarbejder i Økonomiteamet

Caritas byder Martin Glarding velkommen som ny økonomiassistent.

Læs mere

Caritas og Danmission lancerer nyt studie om bondeforeninger i syd

Caritas og Danmission inviterer til lanceringen af et nyt læringsstudie om udfordringer og udviklingsforløb for bondeforeninger i Indien, Bangladesh, Cambodja og Uganda.

Læs mere

Folketingsvalg 2015

I forbindelse med Folketingsvalget d. 18. juni, er en række danske udviklings- og miljøorganisationer gået sammen i en kampagne om, at valget også skal handle om verden udenfor Danmark.

Læs mere

Hele verdens Caritas samlet i Rom

I midten af maj var hele verden samlet til generalforsamling i Rom – eller repræsentanter for Caritas, der har medlemsorganisationer i 164 lande. Generalforsamlingen strakte sig fra tirsdag den 12. maj til søndag den 17. maj.

Læs mere

Nepal ramt af endnu et voldsomt jordskælv

Nepal blev rystet af et massivt jordskælv på 7,4 på Richterskalaen kl. 12.56 i dag, efterfulgt af en række store efterchok.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: