article

Nyheder

”Europa har brug for en frisk start”

Fra Caritas Danmark deltog børnehaveklasseleder Estrid Ryom og sygeplejerske Stine Riegels Læssøe, der begge er frivillige. Desuden var næstformand for bestyrelsen, Andreas Rude og generalsekretær Jann Sjursen med.

Læs mere

De vigtigste resultater ved Bolivia-programmets afslutning

Samarbejde på alle niveauer

”Få alle aktørerne til at arbejde sammen på alle niveauer: Landsbyer, kommuner, fagforeninger og kvindegrupper”.

Læs mere

Samarbejde med søstrene på Aasebakken

Vor Frue Kloster på Aasebakken og Caritas Danmark har indgået et samarbejde for de kommende fire år. Samarbejdsaftalen indebærer:

Læs mere

Au pair-ordningen holder ikke!

Det siger generalsekretær Jann Sjursen. Caritas Danmark offentliggør i dag et politikpapir, der slår til lyd for, at au-pair-ordningen afskaffes, og hvis ikke det, så forbedres. Au pairer skal have stærkere rettigheder.

Læs mere

Caritas samler ind til ofre for Boko Haram

Der er ikke meget i medierne om ofrene for Boko Haram. Men de er der, og det er problemerne med Boko Haram også. Nigerias hær har med støtte fra nabolandene Niger, Tchad og Cameroun bekæmpet Boko Haram uden at løse problemerne.

Læs mere

Udenrigspolitik er mere end egeninteresser

Kronik af Laust Leth Gregersen, forperson for Globalt Fokus, på vegne af foreningens medlemmer.

Læs mere

Caritas i spidsen for ny læring om selvhjælpsgrupper

Caritas har på vegne af de syv organisationer fået en statslig bevilling til et læringsinitiativ, som skal styrke organisationers arbejde med udviklingen af sammenslutninger af selvhjælpsgrupper (SHG’er).

Læs mere

Caritas Niger trækker sig som valgobservatør

I Niger er de foreløbige resultater af det seneste præsidentvalg nu bekræftet: Issoufou Mahamadou blev den 2. april taget i ed til sin anden 5-årige periode som Nigers præsident.

Læs mere

Unges drømme bliver til virkelighed – også i Uganda

For mig er der ingen tvivl om, at vores støtte til Caritas’ arbejde er med til at omsætte vores tro i konkrete hverdagshandlinger for mennesker overalt på kloden.

Læs mere

De fattige må ikke gå i glemmebogen!

Udenrigsministeren rejser rundt og diskuterer de fremtidige pejlemærker, mens Taksø-Jensen gransker udenrigspolitiske problemstillinger, der også har betydning for udviklingsbistanden.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: