article

Nyheder

Bed for fred på mandag

”Som kristne anerkender vi, at bøn er afgørende vigtig og et uerstatteligt bidrag til at skabe fred. Den giver retning til vore handlinger, binder os sammen i solidaritet og knytter os dybere til den nåde, som udgår fra Gud”, hedder det på Caritas.org.

Læs mere

Au Pair Convention 2016

Skt. Knud Lavard Skole i Lyngby dannede rammerne for den årlige Au Pair Convention, som blev afholdt af Au Pair Network, som er et samarbejde mellem Caritas, FOA og KIT.

Læs mere

Skolemad og bedre vilkår for forældreløse børn i Zimbabwe

Empandeni er et lille lokalsamfund ca 100 km sydvest fra Bulawayo, Zimbabwes næststørste by. Det lokale Caritas i Bulawayo modtager støtte gennem Caritas Danmark, og har i flere år arbejdet med sårbare og forældreløse børn i andre lokalområder i denne del af Zimbabwe.

Læs mere

Caritas får 5,8 mio. mere til syriske flygtninge

Støtten på 90 millioner går til danske danske nødhjælpsorganisationers arbejde inde i Syrien – i Aleppo og andre belejrede byer. Men også til indsatsen i nærområderne; Irak, Jordan, Libanon og Tyrkiet, der huser knap 5 millioner syriske flygtninge.

Læs mere

Program for årsmødet 2016

Lørdag d. 1. oktober 2016

11.45 – 12.00

Læs mere

Årsmøde og Caritas-Dag 2016

Årsmødet den 1. oktober 2016

Læs mere

Book en brobygger fra Myanmar

KONTAKTPERSON PÅ CARITAS’ SEKRETARIAT:

Læs mere

4,9 millioner kroner til Caritas' arbejde for flygtninge i Tchad

”Selv om baggrunden selvfølgelig er tragisk for de tusinder af flygtninge og internt fordrevne, så glæder vi os over, at den danske regering vil gøre en ekstraordinær indsats gennem Caritas.

Læs mere

Få besøg af brobyggere fra Myanmar!

Sådan får I mest ud af besøget:

Læs mere

Caritas til Verdens Bedste Nyheder 2016

Sammen med flere end 100 andre danske organisationer var over 150 Caritas-frivillige fra sogne, skoler og DUK på gaden fredag den 9. september kl. 7-9.

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: