article

Nyheder

Søndagstanker i Niger

At være til messe i Afrika er som regel en oplevelse. Der bliver ofte sunget og danset. Trommer af forskellige slags får lov til at lyde tillige med det elektroniske orgel. Selvom jeg hører til de kirkegængere i Danmark, der sidder relativt stille på kirkebænken om søndagen, så må jeg bare indrømme, at jeg er ”solgt”, når jeg er i kirke i Afrika.

Læs mere

Caritas demonstrerer

Caritas er med til at anbefale demonstrationerne. Det gælder også klimamarchen, der starter på den Råde Plads på Nørrebro i København og går til Christiansborg. Demonstrationen finder sted i tidsrummet kl. 13-16.

Læs mere

Ny økonomiassistent i Caritas

Dyana er uddannet kontorassistent og er i gang med at færdiggøre en HD i Regnskab & økonomistyring på Copenhagen Business School.

Læs mere

Vi svigter de fattige

For Caritas Danmark betyder det en reduktion på 7,6 mio. kroner i forhold til bevillingen i år, hvilket vil sige en nedgang fra 29 til 21,4 mio. kroner i 2016. 

Læs mere

Årsmødet 2015

Både nye og erfarne forenings- og sognerepræsentanter samt medarbejdere deltog i årsmødet på Danhostel tæt ved Amager Fælled.

Læs mere

Nye medarbejdere i Caritas

Caritas har ansat to nye medarbejdere på sekretariatet – en national koordinator og international controller.

Læs mere

Regeringens forslag er en spand koldt vand i hovedet

”Ovenpå FN’s vedtagelse af de nye globale bæredygtighedsmål virker regeringens forslag til besparelser på udviklingsbistanden som en spand kold vandet i hovedet på verdens fattigste. Og det er det!" udtaler Jann Sjursen.

Han fortsætter:

Læs mere

De nye verdensmål – en ambitiøs målsætning

De nye bæredygtighedsmål går endnu længere end 2015-målene, da de har fokus på roden til fattigdom, og er som udgangspunkt universelle, da de inkluderer de mest sårbare grupper.

Læs mere

Stor opbakning til Syriensindsamling

De indsamlede midler bliver fordelt mellem de 12 medvirkende nødhjælpsorganisationer, heriblandt Caritas, der hurtigst muligt vil omsætte midlerne til en indsats i de berørte områder. Læs mere om indsamlingen her

 

Læs mere

Paven i kamp for klimaet

Det handler om pave Frans’ klimarundskrivelse Laudato Si’: Om Omsorg for Vort Fælles Hjem, hvor paven i optakten til klimatopmødet COP21 i Paris til december søger at præsentere klimadebatten som et anliggende, der er ligeså moralsk og åndeligt som det er politisk, videnskabeligt og økon

Læs mere

Sider

Artikler

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS! Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: