Vil du være forbeder i SOS Forbøn? - Caritas Danmark
STØT
I DAG

Vil du være forbeder i SOS Forbøn?

Hjælp andre til fælles bøn

SOS Forbøn er en telefonisk bønslinie hørende under Caritas Danmark og Missio. Hver torsdag og søndag ml. 19-21 mødes frivillige på skift foran Sakramentet for at gå i forbøn for de mennesker, der ringer ind med ønsket om fælles bøn.

“SOS Forbøn er et vigtigt tilbud og en måde for os at række ud til folk, som har brug for vores tro og bøn. Jeg ser det som en velsignelse for os og for dem der ringer ind, at bønslinien eksisterer. Det er en af meget få bønslinier, som når ud til folk i hele landet – både under og efter pandemien” – Stine, frivillig forbeder.

  • Vil du hjælpe med at række hånden ud til de mennesker, der har brug for en at bede med?
  • Er du praktiserende katolik og er du enten vant til at gå i forbøn for andre eller ønsker du at lære det?
  • Kan du hjælpe med at tage telefonen, lytte til bønsintentionerne og gå i forbøn en eller flere torsdage eller søndage om måneden?

 

Du vil naturligvis få en grundig introduktion til, hvad det vil sige at være forbeder, samt følge en af de eksisterende forbedere til du føler dig klar til selv at tage telefonen.

Du vil blive en del af en lille frivilliggruppe, som regelmæssigt samles til messer og tilbedelse.

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i at være frivillig forbeder, så skriv en SMS til Stine på tlf. 26 43 19 08, så ringer hun dig op hurtigst muligt eller send en mail med dine spørgsmål til stineriegels@gmail.com.

Læs mere om SOS Forbøn HER