Covid-19 - Caritas Danmark

Covid-19

Vi følger myndighedernes anbefalinger angående Covid-19 – og justerer gåklubben herefter.

Vi deler os op i gågrupper à max ti personer.

Vi opfordrer til at være opmærksom på at holde afstand og generelt at holde en god håndhygiejne.

Er du syg, har du symptomer eller har du været i nærheden af en der er smittet bedes du aflyse tilmeldte gåture.

Det skal dog nævnes, at udendørs samvær er en af de sikreste måder at være sammen – og vi håber at du vil finde glæde i vores gåture.

We follow the authorities’ recommendations regarding Covid-19 – and adjust the walking club accordingly.

We divide in walking groups of maximum ten people.

We encourage you to keep distance and to maintain good hygiene.

If you are ill, have symptoms or have been close to someone who is infected, please cancel your walks.

Being outside, is however one of the safest ways of being together, and we hope that you will enjoy our walks.