Jubilæumsserie - Moses Lal Bawi Peng - Caritas Danmark
STØT
I DAG
 

Jubilæumsserie – Moses Lal Bawi Peng

I anledning af Caritas Danmarks 75 års jubilæum sætter Moses Lal Bawi Peng, baptistpræst samt generalsekretær i Chin Christian Association, nogle ord på samarbejdet med Caritas i forbindelse med Mayday Myanmar sidste år.

Jeg er utrolig glad for at have lært jeres organisation at kende, og jeg er meget taknemlig for den støtte I har udvist i alt jeres arbejde for Myanmar. Igennem jeres internationale arbejde og jeres nationale arbejde er I en kæmpe støtte og styrke for det burmesiske folk.

MayDay Myanmar, som blev afholdt i maj sidste år, var en vigtig march, da vi så, at danskere blev oplyste og fik mere kendskab om Myanmar og den alvorlige situation, der udspiller sig i landet i denne tid. Det var også vigtigt for os burmesere i Danmark (CCADK) at vide og mærke helt konkret, at vi ikke står alene. Vi er set. Vi har folk, der står bag det burmesiske folk.

At have det kristne fællesskab og solidaritet fra vores venner i Caritas er utroligt vigtigt. Om man bor i Danmark eller Myanmar, vi er alle Guds børn, vi er alle i samme familie, og derfor er det vigtigt at vise og fortælle alle om Guds Kærlighed, og at Han tager hånd om alle mennesker, der har brug for hjælp og støtte.

I anledning af Caritas Danmarks 75 års fødselsdag vil jeg ikke kun sige tak for at jeg blev udvalgt til at være med i jeres jubilæumsserie. Jeg vil endnu engang sige, at jeg er så taknemlig for, at jeg har lært jer og jeres organisation at kende. Tak for vort gode samarbejde, og jeg håber og ser frem til at arbejde sammen med jer igen.

Må Gud velsigne Caritas Danmark og alt jeres arbejde I gør for at lade Guds Kærlighed nå de svageste.