Jubilæumsserie - Knud Kluge - Caritas Danmark
STØT
I DAG
 

Jubilæumsserie – Knud Kluge

Computerbøvl og rejser til Bolivia

Tidligere kommunikationskonsulent og pensioneret journalist Knud Kluge deler ud af sin viden om Caritas Danmark i forbindelse med organisationens 75 års jubilæum. Hele interviewet kan læses i Caritas Danmarks Jubilæumsbog, som udkommer senere i år.

Man kunne tydeligt mærke Knud Ballins ånd i organisationen [Caritas DK], selv om han var død på det tidspunkt. Ånden i det var først og fremmest kærligheden til næsten. Som det blev sagt ved hans begravelse i 1982, så var næstekærligheden for Knud Ballin umulig at afgrænse geografisk, politisk eller etnisk. For ham var ’caritas’ Jesu kærlighed, og den ville han lade menneskene erfare. Det var den ånd, der drev arbejdet i Caritas, og det stemte helt overens med den forståelse, jeg var opdraget med.”

Tidligere kommunikationskonsulent og pensioneret journalist Knud Kluge beretter følgende og meget mere om hans opvækst, Kirkens betydning, flygtninge under 2. verdenskrig, p. Knud Ballin samt hans forståelse og rolle i Caritas Danmark i et velskrevet kapitel i Caritas Danmarks jubilæumsbog, der udgives dette efterår 2022 som en central del af jubilæumsfejringen.

Dette vil vi bestemt se frem til at læse mere om, når jubilæumsbogen udgives!!!

Dertil også en særlig lykønskning fra Knud Kluge, der med et stort smil ser tilbage på sin tid i Caritas Danmark. Knud har gentagne gange sagt, at han også ser frem til at deltage i fejringen. Knud Kluge, vi ser også frem til at fejre jubilæet sammen med dig, og vi vil benytte denne anledning til også at takke dig for dit arbejde, din indsats og det aftryk, du har sat på Caritas Danmark!

Som du, Knud, så fint gengiver; Caritas betyder kærlighed.