Nye seniorgrupper – fortæl for livet - Caritas Danmark
STØT
I DAG

Nye seniorgrupper – fortæl for livet

Fortæl for livet!

Har du lyst til at gå på (gen)opdagelse i dig selv, og i det liv du har levet? Finde frem til nogle af de både små og store minder og oplevelser, som du måske ikke tænker over til hverdag? De minder der får dig til at trække på smilebåndet, dem der varmer om hjertet, dem der får dig til at reflektere og dem du måske ikke har delt med nogen i mange år.

Så kom med i Fortæl for livet, hvor vi mødes omkring vores livshistorier og de mange oplevelser, som har gjort os til den vi er i dag. Vi griner, vi reflekterer og vi går på opdagelse sammen.

Hvad laver man?
Fortæl for livet er en gruppe, hvor man mødes og sammen fortæller og lytter til de episoder og historier fra livet, som har betydet noget for en. Ved at fortælle historierne fra vores liv i selskab med andre kan vi opleve et hyggeligt og glædeligt gensyn med vores fortid, og opdage at vores fortælling har noget tilfælles med andre gruppedeltagere.
Gruppen mødes over et antal gange, hvor gruppelederen fra gang til gang guider samtalen om livsfortællingerne, sørger for at alle bliver hørt og spørger ind til fortællingerne, så de bliver vedkommende for hele gruppen.
Man vælger selv hvad man vil fortælle og det der fortælles i gruppen behandles fortroligt. Både deltagere og gruppeledere har tavshedspligt.

Hvem er med?
I gruppen er der fire-seks deltagere og en uddannet gruppeleder, som er tovholder for gruppen. Aldersgruppen er ca. 60 år+

Hvor og hvornår
Fortæl for livet foregår i Caritas Center Stenosgade (Stenosgade 4A,1616 København V).
Vi mødes hver mandag over en periode på 10 uger fra kl. 10-11.30 (med pause over jul og nytår). Første mødedag er mandag den 5. november.

Der serveres kage og kaffe og aktiviteten er gratis.

Kunne du tænke dig at være med, eller har du spørgsmål? Så kontakt venligst Christa Kranich fra Caritas på telefon 52 52 95 81 eller på e-mail ckk@caritas.dk

Deadline for tilmelding til første gruppe: Tirsdag den 30. oktober 2018