Senior-workshop: Lav din egen adventskrans - Caritas Danmark
STØT
I DAG

Senior-workshop: Lav din egen adventskrans

Kom og vær med når blomsterbinder Gitte kommer på besøg og deler ud af gode tips og tricks til, hvordan du kan lave en flot adventskrans. Du får naturligvis muligheden for at omsætte de gode tips til praksis og lave din egen adventskrans. Vi sørger for at købe materiale, men har du nogle særlige dekorationer, som du ønsker at anvende, så er du velkommen til at medbringe det. Kransen som du laver tager du med hjem.

Gitte er uddannet blomsterdekoratør i 1969 og har arbejdet med blomster lige siden. Hun har haft forretning i indre by (Kbh.) og undervist i blomsterdekorationer hos AOF i ca. 30 år.

Dato: Torsdag den 22. november
Tid: 10-12
Sted: Kælderen i Caritas Center (Stenosgade 4A, 1616 København V)

Arrangementet koster 30 kroner pr. person (inkl. materialer) og vi byder på kaffe og kage. Arrangementet er primært rettet seniorer (50 år+) samt førtidspensionister.  Bliver alle 10-12 pladser dog ikke fyldt op kan alle deltage. Alle er derfor velkommne til at tage kontakt og høre, om der er plads.

 

 

Tilmelding er nødvendig, så vi kan påregne det nødvendige materiale. Tilmelding sker ved at skrive en SMS eller en mail til Christa Kranich på: 52 52 95 81 eller ckk@caritas.dk

 

Vi glæder os til at se dig!