Støt med en Caritas engel - Caritas Danmark
STØT
I DAG
 

Støt med en Caritas engel

Engle er Guds sendebud og et symbol på trøst og mod. I år er der mange, der har brug for lidt ekstra trøst, mod og tanker – og det kan du være med til at give ved at lave Caritas engle.

Sæt dig sammen med dine børn, et par venner eller bare alene som en hyggestund og giv dig i kast med at lave Caritas engle, som du sender ind til Caritas.

Caritas deler nemlig igen i år englene ud til ældre, via besøgstjenesten i Odense og København, og resten af englene sælger vi via Pastoralcenteret til fordel for Adventsindsamlingen. I år går Adventsindsamlingen til den ekstremt fattige befolkning i landområderne i Myanmar, som har været hårdt ramt af Corona-krisen.

Englene er meget simple at lave og kræver ikke andet end en saks, limstift, snor og en lille trækugle. Alle kan være med!
Det er en oplagt lejlighed til at hjælpe andre – samtidig med at have en dejlig familie-, venne- eller hyggestund.

Du kan i denne video se, hvordan englene bliver lavet: https://fb.watch/1S4W9cfmh4/

Du kan også se en trin for trin beskrivelse af englene her: Lav dine egne Caritas engle

Når du har lavet de engle, du har lyst til, så send dem i en lille æske, en bobble-konvolut eller andet, som giver en let beskyttelse til:
Caritas Danmark
Gammel Kongevej 15, 3
1610 København V

Send os gerne dine engle inden den 10. december.

Foretrækker du selv at sælge englene i din menighed eller i dit netværk, er du velkommen til at gøre det og sende pengene markeret ‘Engle’ til Caritas på Mobilepay 61100 eller på caritas.dk

 

 

Vi kalder englene Caritas engle, da vi oprindeligt lavede dem ud af gamle Caritas Nyt magasiner.