Fasteindsamling

Alle børn har ret til en uddannelse

Hjælp 1375 børn i Bangladesh med at komme i skole

Champa er 10 gammel. Hun bor med sin familie i Wakrau Para. En landsby dybt inde i det bjergrige og afsidesliggende Bandarban i Bangladesh. Champa drømmer om at kunne gå skole, men Wakrau Paras indbyggere er fattige. Tre måltider om dagen er en sjældenhed, og det er desværre også en sjældenhed, at områdets børn og unge får en uddannelse.

Beboerne i landsbyen er fra den etniske befolkningsgruppe Tripura. De bor i bambushytter uden indlagt vand og elektricitet. De lever af landbrug og af at sælge de få afgrøder, som de har i overskud. Vejen, som fører til landsbyen, er dårlig, og transportmulighederne er ringe. Den nærmeste, offentlige skole ligger for langt fra landsbyen til, at børnene kan nå den til fods.

Hjælp med at holde skolerne åbne

Derfor har Caritas støttet og drevet flere skoler i området, som har givet en livline til børn som Champa.

Skolernes fremtid hænger dog i en tynd tråd. Uden støtte fra årets fasteindsamling er de tvunget til at lukke, og børnene vil miste deres eneste mulighed for at få en uddannelse.

Giv et bidrag til årets fasteindsamling og vær med til at holde skolerne åbne og sikre børnenes fremtid.

 

41 skoler i et afsidesliggende område af Bangladesh er lukningstruede.

1375 børn af oprindelige folk risikerer at miste muligheden for at få en uddannelse.

Med din støtte kan skolerne fortsætte undervisningen af børnene og give dem en bedre chance for at komme ud af fattigdom.

STØT
I DAG