Hungersnød truer Gazas befolkning

Børn dør af sult i Gaza – hjælp nu

De menneskelige omkostninger er enorme efter flere måneder med krig i Gaza. Tusindvis af civile er blevet dræbt under de voldsomme bombardementer, og tabstallene stiger dag for dag. Du kan gøre en forskel med et bidrag til vores nødhjælpsarbejde.

 

Det er ikke kun de direkte krigshandlinger, der koster liv. Sult og sygdomme truet også uskyldige, særligt børn, på livet. I følge FN har flere børn mistet livet som følge af dehydrering, sult og underernæring.

Manglende adgang til rent drikkevand, ekstrem befolkningstæthed og ringe sanitære forhold betyder, at sygdomme spreder sig hurtigere end før. Der er mangel på medicin og sundhedsudstyr, og en stor del af hospitalerne er lukkede.

Med dit bidrag til Caritas støtter du den civile befolkning i Gaza. Din hjælp går blandt andet til at uddele fødevarer, genopbygge ødelagte klinikker, så civile igen kan få adgang til lægehjælp.

Du kan også starte din egen indsamling til vores hjælpearbejde i Gaza og på Vestbredden

Et af verdens største humanitære netværk

Med 162 medlemsorganisationer er det globale Caritas-netværk en af de største aktører i verden inden for nødhjælps- og udviklingsarbejde.

MobilePay

Giv et bidrag via MobilePay på 61100

Bankoverførsel

Overfør dit bidrag til konto: Reg. nr.: 7132 Kontonr.: 2319477

Caritas er til stede i mere 200 lande og territorier og er en af de største hjælpeorganisationer i verden

Caritas når millioner af mennesker på verdensplan – både i verdens brændpunkter og i regioner, hvor en langsigtet udviklingsindsats er nødvendig.

Modtag vores nyhedsbrev

for relevant materiale og nyheder

STØT
I DAG