Lyt til vores gratis podcast

Gennem personbårne fortællinger sætter Caritas Danmarks podcast fokus på verdens brændpunkter og kriser. I hver episode tager en fortæller dig med på rejse til en afkrog af verdenen.

Rejs med til Malawi, til Ukraine, til Fransk Polynesien, til Libanon til Bangladesh… ja… tag med på rejsen og se ind i øjnene på mennesker, som lever et helt anderledes liv end dit.

Bag fortællingerne er blandt andre Mikkel Beha, Daniel Rye og Eleonora Danilova, som er flygtet med sine to børn fra Krigen i Ukraine.

“Eleonoras beretning er ikke sådan at ryste af sig. Og den er værd at være opmærksom pånu, hvor den aktuelle mediedækning har fokus på troppebevægelser, strategi,udskiftning af russiske generaler etcetera. Krig gælder menneskeliv, børn dør. Det erEleonoras beretning med til at fastholde. Hun har set verden styrte i grus.”
– Anmeldelse i Kristeligt Dagblad

Eleonoras beretning er ikke sådan at ryste af sig. Og den er værd at være opmærksom pånu, hvor den aktuelle mediedækning har fokus på troppebevægelser, strategi,udskiftning af russiske generaler etcetera. Krig gælder menneskeliv, børn dør. Det er Eleonoras beretning med til at fastholde. Hun har set verden styrte i grus.

Lyt til podcasten her eller i din fortrukne podcast app

Du kan lytte til podcasten i Apple Podcasts ved at scanne denne kode:

Podcast

“Jeg har set verden styrte i grus” er en original og gratis podcast fra Caritas Danmark støttet af Danida. Podcasten er gratis og produceret af podcastbureauet hearHEAR. Arbejdsgruppen består af Jacob Nue Sønderstrup, Nya Guldberg og Peter Christian Rude fra Caritas Danmark samt Anette Lilleøre og Anders Guldberg fra hearHEAR.

Lyt til en god podcast lige her eller i din foretrukne podcast-app – og anbefal den til dine venner og familie.

STØT
I DAG