Ældrecaféer - Caritas Danmark
STØT
I DAG

Ældrecaféer

Caritas Center Stenosgade tilbyder fællesskaber, refleksion og glæde

I Caritas’ ældrecaféer ønsker vi at forebygge og modvirke ensomhed og social isolation gennem fællesskaber. Fællesskaber hvor det er muligt, at mødes med andre ældre, og hvor der også er mulighed for at dele kultur, sprog og erfaringer.

Vi har i øjeblikket to Ældrecaféer, hvor – primært, men ikke udelukkende – filippinske ældre kommer.
Om torsdagen er der åben café med kreative aktiviteter, fællesspisning – og indimellem dans og udflugter. Om fredagen har den åbne ældrecafé fokus på sang, musik og spil – og mænd er ekstra velkomne her!
Til begge disse caféer står en frivilliggruppe af filippinske ældre for både madlavning og koordinering af alle aktiviteter. Caféerne er dog åbne for alle og der kommer også ældre med andre baggrunde end dansk.
Vores gruppe tager sig også hyppigt af udsatte som kommer for at få et måltid mad, lidt forplejning eller støtte.

Hvorfor etniske ældrecaféer?

Når man bliver ældre er der en tryghed i at man kan være sammen med udgangspunkt i ens modersmål og finde kendskab og ro i at se tilbage på ens liv, der både har et dansk præg men også et præg fra ens oprindelsesland.

 

For mere information, kontakt Caritas på 3132 6678

Caritas Center Stenosgade har to ældrecaféer:

Caritas Ældrecafé: torsdage kl. 13-16.30

Gents’ Round Table: fredage kl. 17-21

Begge caféer holder til i Stenosgade 4A i kælderen.

Ønsker du at høre mere eller har du et ønske om at starte en ældrecafé med et , så kontakt os her: ckk@caritas.dk / 3132 6678

 

Caritas Ældrecafé afholdt d. 23. november 2019 bingoaften. De indsamlede midler gik til Caritas Danmarks arbejde. Regnskabet for eventet kan du finde her: 2019-11-23 Regnskab Bingo night