Ældrecaféer - Caritas Danmark

Ældrecaféer

Caritas Center Stenosgade tilbyder fællesskaber, refleksion og glæde.

I Caritas’ ældrecaféer ønsker vi at forebygge og modvirke ensomhed og social isolation gennem fællesskaber. Hver mandag mødes en gruppe pakistanske kvinder til fællesskab og samvær. Frivillige værter sikrer den gode stemning og åbne døre.

Om onsdagen er der åben ældrecafé med kreative aktiviteter, fællesspisning – og indimellem dans og udflugter. Om fredagen har den åbne ældrecafé fokus på sang, musik og spil – og mænd er ekstra velkomne her! Til begge disse caféer står en frivilliggruppe for både madlavning og koordinering af alle aktiviteter.

For mere information, kontakt projektkoordinator Ulrik Gade Husted på ugh@caritas.dk eller 5252 9581

Caritas Center Stenosgade har tre ældrecaféer:

Pakistansk kvindecafé: mandage kl. 12-15

Caritas’ Elders Café: onsdage kl. 13-16.30

Gents’ Round Table: fredage kl. 17-21

Alle caféer holder til i Stenosgade 4A i kælderen. Du kan kontakte aktivitetslederne for de enkelte caféer her:

Pakistansk kvindecafé: Lærke Lyndelse og Tilde Eldor: laerkelyndelse@hotmail.com

Caritas Elders’ Café: Jennifer Stilling: 91 11 51 84

Gents’ Round Table: Jennifer Stilling 91 11 51 84