Caritas Gåklub - Caritas Danmark

Caritas Gåklub

Foråret er kommet, og derfor er det nu tid til at sætte det ene ben foran det andet!

I Caritas gåklub går vi SAMMEN for at bevæge os og for at nyde godt samvær i dejlige omgivelser.

ALLE er velkomne uanset kondition og alder!

Læs mere i sidemenuen om de forskellige ture vi organiserer – og tilmeld dig hver enkelt i boksene nedenunder.

På hver tur deler vi os op efter tempo, så du har nogen at gå med, hvad enten du vil slentre langsomt afsted eller få pulsen lidt op.

Du vil blive mødt af en Caritas gå-vært, som vil sørge for, at vi alle kommer godt afsted på turen.

Det er gratis at deltage i gåklubben – vi har blot én regel, og det er, at man hilser på alle i gruppen, når man kommer. På den måde føler alle sig velkomne – hvad enten det er første gang man er med eller ej.

Caritas Ramblers

Spring has arrived, and it is time to put one foot in front of the other.

Caritas Ramblers is a walking club where we walk TOGETHER to exercise and to enjoy good company in nice outside settings.

EVERYONE is welcome to join regardless of age and physics.

In the side menu, you can read about the different walks – and you can register for each of them in the boxes below.

On each walk we divide up into groups according to the pace that participants want to walk in. This way, you always have someone to walk with, weather you prefer walking slowly or wanting to get your heart rate up.

It is free to participate – We have only one rule in the walking club; upon arrival you say hello to all present. This way everyone feel welcome despite of it being the first walk or not.

Mandagsture - Søerne

Mandagsture

Vi mødes ved planetariet og går i ca. 45 min rundt om søerne hver anden mandag kl. 14.30. Alle kan være med – også kørestolegnet. Du får detaljer om mødested mm. i en mail når du tilmelder dig.

Wednesday Walks - Søndermarken

Wednesday Walks

We meet at 4.30pm in Søndermarken on most Wednesdays. We walk for about one hour. Everyone can join. You will receive all details regarding meeting spot etc. by email upon registration.

Torsdagsture - Søndermarken

Torsdagsture

Vi mødes ved springvandet ved Cisternerne i Søndermarken hver anden torsdag kl. 16.00. Vi går i ca. 1 time. Alle kan være med – også kørestolegnet.
Du får detaljer om mødested mm. i en mail når du tilmelder dig.

Weekend Walks - Different destinations

Weekend walks

We walk in various destinations in Greater Copenhagen (see below) on weekends. We start all walks at 2 pm and walk for about 1-1.5 hours.
You will receive details about meeting spots etc. upon registration

Weekendtur - forskellige destinationer

Weekendture

Vores weekendture har forskellige destinationer (se nedenstående), men starter alle kl. 14, hvorefter vi går i en times tid.
Du får detaljer om mødested mm. i en mail når du tilmelder dig.