Vær med - Caritas Danmark

Vær med

Bliv frivillig og hjælp Caritas med at hjælpe de mest sårbare i verden og i Danmark.

Du kan støtte op om Caritas’ arbejde gennem indsamlings- og oplysningsaktiviteter eller gennem socialt hjælpearbejde i Danmark.

Frivillig i Caritas Center Stenosgade

I Caritas Center Stenosgade er der rig mulighed for at være frivillig. Du kan fx være:

• Nøglebærer til Mandagssamvær (åbne, lukke og deltage i aktiviteten, fx en mandag om måneden)
  • Frivillig i Stille Tilbedelse (åbne, lukke og deltage i aktiviteten, fx en søndag om måneden)
  • Projektudvikler omkring ældreaktiviteter (tidspunkt underordnet, i samarbejde med projektkoordinatoren)

Kontakt: Ulrik Gade Husted, projektkoordinator på ugh@caritas.dk eller 52 52 95 81

Frivillig i dit sogn

I de forskellige sogne kan du også deltage i:

Kontakt: Lisbeth Dolberg, indsamlingskoordinator på ldo@caritas.dk eller 31 42 92 06

Frivillig i Caritas Danmark

Vi har løbende aktiviteter, hvor frivillige er en uvurderlig støtte. Her er nogle eksempler.

• Eventfrivillig: deltagelse i events, som julebasar, loppemarkeder eller Verdens Bedste Nyheder
  • Logistikfrivillig: hjælp med at pakke indsamlings- og oplysningsmaterialer fra Caritas
  • Translatør: oversættelse af kortere materialer til fx polsk, spansk eller vietnamesisk

Kontakt: Linda Maria Palm-Nielsen, kampagnemedarbejder på lmp@caritas.dk eller 31 75 40 73