Giv kyllinger til børnefamilier i Uganda - Caritas Danmark
STØT
I DAG
 

Giv kyllinger til børnefamilier i Uganda

Giv to kyllinger til en børnefamilie i Uganda

To kyllinger lyder måske ikke af meget, men for en ung børnefamilie i Uganda kan de gøre en stor forskel.

I Uganda er 75 % af befolkningen under 30 år. Der er massiv ungdomsarbejdsløshed, og mange har få års skolegang og ingen uddannelse.

Unge søger derfor mod byerne for at finde arbejde, da der er meget få jobs at finde uden for landbrugssektoren. Ofte ender de med at leve i endnu større fattigdom i byen, end de gjorde på landet. For mange vil det derfor være en bedre løsning at blive på landet og ernære sig som bønder.

Caritas Danmark vil gerne hjælpe unge børnefamilier på landet. Én måde at hjælpe på er at skabe flere indtægtskilder for familierne. Det gør dem mindre sårbare, hvis f.eks. høsten slår fejl. Caritas Danmark har gode erfaringer med at give bønder kyllinger, de kan opdrætte.  Når kyllingerne bliver til høns, kan de avle nye kyllinger, der kan sælges. Det giver familien en ekstra indtægt. Og det er hjælp til selvhjælp.

For kun 25 kr. kan du kan du hjælpe en ung familie ved at give dem to kyllinger. Det gør du ved at sende en SMS med teksten UGANDA til 1231. Det koster 25 kr. + alm. SMS-takst.