Stor opbakning til årsmødet og Caritas-dagen - Caritas Danmark
STØT
I DAG

Stor opbakning til årsmødet og Caritas-dagen

Stor opbakning til årsmødet og Caritas-dagen

Lørdag d. 29. september afholdt Caritas årsmøde på Magleås Kursuscenter i Birkerød. Årsmødet havde en fin tilslutning fra sognerepærsentanter der kom fra nær og fjern. Derudover deltog repræsentanter fra DUK og FAKS, akttivitetsledere fra Caritas Center Stenosgade samt Caritas´ medarbejdere. Lisbeth Rütz fra Katolsk Orientering var med som reporter.

Formanden og generalsekretæren aflagde deres beretninger. På programmet var desuden præsentationen af et nyt samarbejde mellem iværksættervirksomheden Pesitho og Caritas Danmark som skal hjælpe flygtninge i Uganda og fattige i Myanmar med at tilberede deres mad ved brug af solenergi. Derudover blev der udveklset erfaringer, brainstormet og gjort status over Caritas Center Stenosgade.

Mødet sluttede med en festlig middag lørdag aften.

Du kan læse formandens beretning fra årsmødet her.

Omkring 200 deltog i Caritas-dagen

Søndag var Sankt Knud Lavard og Sankt Therese/Sankt Andreas menigheder værter for Caritas-dagen som blev afholdt på Sankt Knud Lavard Skole. Ca. 200 menneker mødte op op. Sebastian Olden-Jørgensen, Andreas Rude og Dolores Halpin Bachmann var blandt oplægsholderne. En stor tak til alle de frivillige der havde knoklet forud Caritas-dagen og til alle der deltog og var med til at gøre det en hyggelig dag i Caritas´ navn.