NATIONALT

NATIONALT
Solidarity Project i Århus

NATIONALT

Caritas' vision om en verden, hvor der er fred og retfærdighed, og hvor det enkelte menneske lever i værdighed, gælder også i Danmark.

Der er mennesker i Danmark, der ikke lever i fred, mennesker som oplever uretfærdigheder og mennesker som ikke oplever at have en værdi. Caritas ser en opgave i at hjælpe disse mennesker. Hjælpen ydes naturligvis til alle, uden forbehold for religiøs overbevisning.

I Caritas vil vi arbejde for at forebygge og mindske sårbarheden blandt mennesker i svære livssituationer. Vi vil understøtte fællesskaber i Danmark ved at udfylde ”huller” i den sociale indsats, hvor andre aktører ikke i forvejen har tilbud.

Vores arbejde i Danmark bygger i høj grad på frivilliges indsats. Caritas har repræsentanter i hver af de katolske sogne, og mange steder er der grupper af frivillige, som arbejder med konkrete projekter, hvor man fordeler opgaverne imellem sig.

Caritas’ nationale arbejde har tre spor:

  • Socialt arbejde for au pairs
  • Parforholdskurser (PREP) 
  • Lokale diakoniprojekter

Caritas samarbejder med lokale grupper og foreninger om at give au pairs i Danmark bedre forhold. Læs mere her

Caritas udbyder kurser om parforhold med det formål at udruste par til at forebygge og håndtere konflikter og hjælpe dem til at få et hverdagsliv med mere glæde. Læs mere her

Caritas støtter lokale projekter gennem Diakonipuljen, for eksempel venskabsfamilier for flygtninge og besøgstjenester. Læs mere her

 

MERE INFO

Inspirationsdage om flygtninge

Behov for netværk, dansk og rådgivning

PREP

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i øvrigt, er du velkommen til at kontakte vores nationale koordinator:

Andreas Riis
ari@caritas.dk
​3818 0001

 

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS. Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med:

EN FRIVILLIG ORGANISATION

For at kunne realisere vores arbejde i Danmark er vi afhængige af opbakning fra danskerne og særligt støtten fra vores mange frivillige. Vi indsamler penge, udfører socialt arbejde og sætter fokus på den globale ulighed på forskellige måder gennem forskellige mennesker.

DU KAN OGSÅ VÆRE MED

>> BLIV FRIVILLIG